Dobrze, wiemy już, że obóz zaczyna się 6.08, więc możemy iść dalej z przejazdami.
Są dwa rodzaje robót w tym momencie:
1. Robota "na wczoraj".
Alek mnie prosił, żebym podał szacowany koszt przejazdu. Chciałbym, żeby każdy z Was (Marcinie i Pawle) przeliczył po wszystkich zmianach (w szczególności jeśli chodzi o Marcina) koszt jego części i przeliczył go w Rublach i złotówkach. Chciałbym, żeby to było zrobione przed sobotą wieczór (to w sumie chyba chwilka roboty jest).
Z tego co na razie liczyłem koszty, to wychodzą one ok. 800-900zł. Ale chcemy wiedzieć dokładnie, w szczególności, ze to część Marcina jest najbardziej rublożerna w kształcie opisanym w jego raporcie (a Pawłową szacowałem na podobną do Marcinowej)
2. A teraz kwestie tego, co trzeba robić dalej:
- Trzeba zgodnie z tym co mówi Alek pójść do siedziby rzd w Warszawie i dowiedzieć się o zniżki. Alku, przejdziemy się tam po weekendzie majowym?
- Każdy z nas musi dopracować swoje kawałki przejazdu. W szczególności:
a) Marcin powinien zebrać do kupy to co jest na forum, bo ja po tej dyskusji już nie rozumiem jaki jest plan powrotu.
b) Paweł ma stosunkowo najmniej, bo powinien dorzucić oszacowanie kosztów i sporządzić swój raport dokładnie, z wszystkimi godzinami zakładając wyjazd 6.08. Ponadto powinien dowiedzić sie o transport Terespol - Brześć, co przyda się Marcinowi
c) ja muszę dowiedzieć się dokładnie o statek i autobus Ivdiel - Severouralsk
d) Krzysiu - cały czas liczymy na Ciebie w sprawie statków. Czy rodzice Olka się może odezwali?
e) Zapewne będziemy wysyłali kilka maili do Salechardu, Ivdieli i Severouralska w najbliższym czasie. Michale (ratujmy wołacz), jakbyś mógł usłużyć wszystkim rosyjskim.
Sądzę, że na te zadania powinniśmy mieć gotowe odpowiedzi do czasu odwiedzenia siedziby rzd, czyli peweni koło połowy maja. Postarajcie się więc nad tym spędzić kawalątek weekendu majowego.
Ostatnio edytowany przez michaj (2007-04-26 19:26:55)
May the random() be with you!