Odp: Grupa Przejazdy: forum wewnętrzne
Jak tam idzie walka na froncie statków po Obie??
M.
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak tam idzie walka na froncie statków po Obie??
M.
Nie idzie. Ostatnio coś pisałem o forach, żeby napisać po rosyjsku i wyjechałem, a forum zaczęło gaworzyć jakie to książki bierzemy. Jak coś wymyślicie z tymi forami przez 4 najbliższe dni to byłoby pro.
W każdym razie Marcin i ja lecimy jutro rano do Bułgarii, więc widzimy się dopiero w Moskwie. Dlatego warto, żebyście przed wyjazdem, Alku i Michale, wydrukowali nasze planowane przejazdy (godziny pociągów) - pewnie są w planie pracy, ale nie wiem, czy makulaturę się bierze na obóz.
W każdym razie widzimy się w Moskwie, pociąg jest o 19:20, my mamy ok. 3 godzin na przejazd z lotniska. Jeśli nie będziemy zdążali, wyślijcie kogoś przed dworzec, żeby nas łapał. A jak nie zdążymy, to jedźcie wszyscy bez nas. Będziemy was wtedy gonić i starali się dobić jak najszybciej do obozowiska stałego na południe od jeziorka Makar-ruz. Nasze plecaki bierzemy ze sobą.
Chciałbym wyrazić zdecydowany pogląd, że należy zabrać ze sobą nie tylko rozkłady jazdy tych połączeń, z których zamierzamy skorzystać, ale także duży zestaw rozkładów awaryjnych.
Aby nie być gołosłownym, przygotowałem rozkład jazdy wszystkich pociągów przez Ural Polarny: [url]http://students.mimuw.edu.pl/~ajank/ural/Sejda-Labytnangi.pdf[/url]
Widzę następujące rzeczy do zrobienia:
-przygotowanie i wydrukowanie wiedzy,
-przygotowanie awaryjnego przejazdu koleją zamiast statkiem,
-wrzucenie postów na różne fora o statkach (może ktoś do poniedziałku odpisze...) -- trzeba zrobić jeśli już to dzisiaj.
Ja dzisiaj kompletnie nie mam czasu...
M.
Zgłoszenie przejazdu grupowego po Polsce załatwione.
M.
Dzisiaj rano prosiłam Alka o powysyłanie postów na fora
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB