Odp: Lista osób
Witam
Dopisuje sie rowniez na wyjazd
a tutaj moje preferencje:
tak:Sprzęt, Hiszpania, Trasa, Program wędrowniczy, Transport
nie:Finanse, sponsoring
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Dopisuje sie rowniez na wyjazd
a tutaj moje preferencje:
tak:Sprzęt, Hiszpania, Trasa, Program wędrowniczy, Transport
nie:Finanse, sponsoring
Zaraz poaktualizuję listę.
Chcę też ogłosić (jeszcze trochę nieśmiało), że z niezerowym prawdopodobieństwem w ramach podobozu młodszego pojedzie Wąsek lub Guma, aby przede wszystkim zajmować się programem. Okaże się ostatecznie najwcześniej jakoś za miesiąc, ale już można trzymać kciuki.
M.
nie wiem kim sa, ale kciuki trzymam
Aktualizacja listy: Kasia Gajewska rezygnuje, Mateusz na listę, Karol na listę rezerwową.
M.
Ostatnio edytowany przez m_korch (2008-01-18 21:04:29)
Cześć! Jestem Izabela Konopińska, byłam z Wami w czerwcu w Beskidzie. Wiem, że trochę późno, ale chciałabym jechać z Wami do Hiszpanii, więc proszę o wpisanie na listę rezerwowych.
Mogę pomagać w przygotowaniach grup jedzenie, sponsoring, program wędrowniczy.
Trafiasz na listę rezerwową, ponieważ jest naprawdę dużo chętnych. Zazwyczaj kilka osób z głównej listy jeszcze się wycofuje, zobaczymy jak będzie tym razem. Sprawa rozstrzygnie się pewnie w marcu, jak będziemy kupować bilety lotnicze.
zgłaszałam się dość wcześnie, ale chcę się upewnić czy na pewno jestem na liście Kasia Górska
jesteś
Dzięki dobremu sercu komendy Łukasz został przerzucony z listy rezerwowej na listę uczestników.
M.
w związku z tym że jadę na obóz młodszy to chciałbym pomóc michałowi w jego programie a być zdjętym z zagadnienia program wędrowniczy
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB