Na statku ma szansę nie być miejsca na musztrę... A poza tym muszą być wcześniej, bo wcześniej będą apele... Ja mogę ew. poprowadzić lub współprowadzić -- sądzę, że najlepiej by było gdyby odbyły się gdzieś na Uralu Polarnym...
Prowadzący:
z.: Warsztaty z gitary
d.: kiedykolwiek
c.: kiedykolwiek byle nie przeszkadzały np. współpasażerom
s.p./d.z.: w praktyce nie wymagają przygotowania
u.: powinny się odbywać w jak najmniejszej podgrupie (np. dwóch uczestników) i nie jednorazowo, a w wielu sesjach. Jeśli oczywiście będą chętni. Z chęcią też wezmę na pokład współprowadzących (Janek?, Ola?).
z.: Megakrótki wstęp do teorii muzyki
d.: przed warsztatami gitarowymi
c.: dowolnie, czas trwania ok. pół godziny
s.p./d.z.: w praktyce nie wymagają przygotowania
u.: to tak naprawdę wstęp do warsztatów gitarowych, choć ci którzy chcą się tylko dowiedzieć co to takiego te magiczne akordy w śpiewniku, też są mile widziani. Mogę oddać prowadzenie osobom, które poczują się bardziej kompetentne (Janek?, Ola?).
z.: Mniej lub bardziej popularnonaukowe zajęcia z jakiegoś fragmentu wyższej matematyki
d.: dowolny
c.: same zajęcia mają szansę trwać długo (np. w sumie 4,5 do 6h) -- podzielone na krótsze odcinki
s.p./d.z.: zabiorę się za ich przygotowanie w tym momencie zadając poniższe pytanie.
u.: Chętni proszeni są o zgłaszanie się. Czy ktoś z ew. chętnych ma jakieś preferencje? Proponowane tematy (zostanie wybrany jeden):
- teoria mnogości (nie mylić z operacjami na zbiorach, które są w szkole )
- teoria automatów
- teoria grup
- wstęp do topologii
Chętni współprowadzący też mile widziani.
Potrzebny chyba będzie duża ilość papieru pakowego (+ markery), którego pewnie nie chcemy tachać z Polski, więc trzeba będzie kupić w cywilizacji przed zajęciami. Więc te zajęcia muszą być po jakiejś większej cywilizacji albo przed pierwszymi górami (albo i tam i tam).
z: Zajęcia z czytania jęz. Staro-cerkiewno-słowiańskiego
d.: dowolnie
c.: dowolnie, czas trwania ok. godziny
s.p./d.z.: jestem w stanie je przygotować dopiero w pierwszym tygodniu sierpnia
u.: przygotuję je wtedy i tylko wtedy, jeśli zgłoszą się chętni
Poza tym jeszcze może moja grupa postawi zajęcia z przyrodoznawstwa na Uralu i może powstaną zajęcia z terenoznawstwa, których mogę być współprowadzącym -- rozumiem, że tu szefuje Kasia L., ale to nie w zaoferowanych terminach, tylko w samych górach (zarówno terenoznawstwo jak i przyrodoznawstwo to zajęcia marszowe w podgrupach).
Chętny
- jęz. Komi (jeśli znajdzie się prowadzący)
- "co mają... "
M.
Ostatnio edytowany przez m_korch (2007-06-13 22:06:43)