Temat: Planszówki :)
Skoro, (jak już Michaj słusznie zauważył, co widać po liczbie ogólnych wątków na forum) jacyś kryptokombinatorzy dyskutują sobie na tajnych podforach , to tu trzeba ożywić życie i wogóle. Wolność, jawność, otwarty kod, GPL i inne takie.
A chciałem zacząć temat planszówek. Jakiś czas temu robiliśmy z Olą imprezę planszówkową, gdzie było dużo gier (zastawiliśmy z pół podłogi nimi - pudełkami znaczy się) i wogóle było fajnie. Mnie tam się strasznie podobało, mimo że spędziłem ponad połowe czasu nad jedną grą.
Dlatego rzucam tematy w tłum:
1) Czy rzesza Żbików, Żbiczków, Żbiczątek, Żbikmasterów, Żbikkryptokombintorów by reflektowała na jakąś jeszcze jedną planszówkoimprezę? Z mojej strony można dostarczyć sporo gier, Onufry pewnie też przyciągnąć się da. Gorzej z terminem: jak dla mnie tydzień 18-25 czerwca jest chyba jedyny akceptowalny Jak szkoła ma zajęcia?
2) A co wam się podobało z gier na imprezie? Albo znacie jakieś inne super fajne gry?
Albo cośtam?
Prawie wszystkie gry z imprezy pochodzą ze sklepu [url=http://www.rebel.pl]www.rebel.pl[/url], który serdecznie polecam wszystkim, którzy mają trochę pieniędzy do wydania .