Temat: Sylwester
Wszyscy chętni proszeni są o zgłaszanie się i podanie prawdopodobieństwa z jakim pojadą. Dyr. Bogusław Diduch chce wiedzieć jak najdokładniej ile nas jedzie (w szczególności czy powyżej dwudziestu osób).
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszyscy chętni proszeni są o zgłaszanie się i podanie prawdopodobieństwa z jakim pojadą. Dyr. Bogusław Diduch chce wiedzieć jak najdokładniej ile nas jedzie (w szczególności czy powyżej dwudziestu osób).
Ja! Prawdop. duże
Ja nie wiem, tzn. 50%.
BTW. Dyr. Bogusław Diduch jest polonistą o ile się nie myle i autorem słów piosenki [url=http://21wdw-2014.staszic.waw.pl/spiewnik/http/piosenka.php?plik=xml/Bartne.xml&ako=CB]Bartne[/url].
Podobno spoko koleś.
M.
~69,546%
ja, zdecydowanie, tylko nie wiem jeszcze na ile dni..
A dokąd?
0.476401224 + pi/6
Być, chcieć, zgłosić, 555,5‰.
P(janek_jedzie) = ( max( ilość_kasy_na_koncie, 0 ) / max( ilość_potrzebnej_kasy, ilość_kasy_na_koncie))
Ostatnio edytowany przez jankiel (2007-10-11 16:39:24)
może ja....
Ja 1-epsilon. Co na temat jadących (chętnych) mówi kartka z rady?
chyba takie samo, jak to, że Marcin pojedzie
Wyrażam chęć, na prawdopodobieństwo wpływa zbyt wiele czynników, bym byla w stanie je oszacować.
Cos pomiedzy zero a 1/2 - dokladnosc szacowania wzrosnie wraz z uplywem semestru.
A czy już wiadomo dokąd jedziemy? Ja nadal nie wiem, a chciałabym.
Poza tym wygląda na to, że mogę pojechać na całość
Rozumiem że będzie opcja wyjazdu 26 grudnia wieczorem?
O ile się nie myle to jedziemy do Bodaków, ale o wiecej trzeba sie pytać Piotrka K.
Hi hi,
Bodaki sa polozone na polnoc od Bartnego (tego z piosenki) i od Krzywej (o niej nie ma piosenki). Do Bartnego jade za 1,5 tygodnia na wyjazd integracyjny z pracy, a w 2000 roku w Krzywej byl sylwester druzynowy Ale fajnie!
Rozumiem, ze wycieczki do rezerwatu Kornuty i na Magure Małastowskłą obowiązkowe
Czy pojdziemy tez do Nowicy po drewniane łyzki? Moja duza łycha została złozona bogom uralskim w ofierze.
Ma byc totalnie lajtowo (jak w zeszym roku), ale jeszcze nie wiadomo czy Bodaki
Ostatnio edytowany przez Piotr Kuczyński (2007-11-05 10:09:28)
Juz wiadomo: TAK!!!
Pan dyrektor wyrzucil jednak koperte na ktorej byl adres zwrotny i odpisal na jakis adres znaleziony w internecie
Jesli do kogos cos dziwnego przyjdzie to moze to
Fajnie, fajnie )
W pewnym momencie istnienia wszechświata wykluł się plan dokończenia ostatniego obozu czerwcowo-lipcowego (odcinek Wysowa-Zdynia). Nie wiem tylko kiedy dokończę poprzedni (zostałem porwany przez rodziców w Zawadce Rymanowskiej)
Jedźmy już na tego sylwestra bo generuję coraz słoneczniejsze pomysły:
Z okazji funkcjonowania TPG Przeł. Wysowska (9.00 - 16.00) można się wdziabać na Busov
Poza tym obie strony już będą w Schengen (od 21.12).
Ostatnio edytowany przez Piotr Kuczyński (2007-11-08 17:25:48)
Tak , tak! A Ci co nie dadzą rady zostaną pogrzebani przez śnieżny pył!!!
[to był żart]
A ja mam jeszcze pytanie do jadących: czy załatwiać żeby zostały wzięte różnorakie gry - a jak tak to jakie
czy załatwiać muzyke (oczywiście wraz z odtwarzaniem)? - bedę wzieczna za wypowiedzenie sie na ten temat
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB