Jeśli chodzi o Dżem to co konkretnie? Bo ja jakoś bardziej znam tylko Whisky i Wehikuł Czasu... I to też tak średnio to gram.
Jeśli chodzi o piosenki z tekstem nie dłuższym niż 4 linijki -- to w kwestii merytorycznej zgadzam się z Kasią, a w kwestii technicznej pewnie trzeba to zrobić ręcznie, bo system śpiewnikowy nie przewiduje takiej opcji... W szczególności piosenki nie będą wtedy alfabetycznie Zanim stwierdzę, że warto ewentualnie wykonać tę robotę wolałbym usłyszeć albo szersze poparcie dla tych piosenek, albo od Piotrka, że bardzo mu na tym zależy .
Bagno 2. ma kilka wad. Po pierwsze tekst się nie bardzo różni od Bagna 1., więc nie wiem, czy chcemy nosić dwa prawie identyczne teksty w obozowych śpiewnikach. Po drugie trzeba by było go wpisać, bo nie ma w śpiewniku internetowym. Po trzecie nie wiadomo do końca jak je wpisać (jak zapisać informację o melodii, które jest kluczowa). No i po czwarte umiem je zagrać i zaśpiewać tylko i wyłącznie kalecząc część melodii oryginalnych... Więc też nie czuję się jeszcze przekonany co do tego, że ma być w śpiewniku.
Jeśli chodzi o Dżunglę... No to cóż. Eufemistycznie to ujmując nie kocham tej piosenki. W dodatku będę tuż po obozie młodszym, na którym pewnie będzie leciała co róż. Ale jeśli chcecie to wrzucimy.
Taka mała i Nie będziemy czerwonymi pionierami nie ma, więc trzeba wpisać.
M.
PS. Onufry, Olu, jeśli chcemy się umówić na piątek to umówmy się proszę szybko, bo miałem też inne plany, z których jeszcze ew. jestem w stanie zrezygnować.
Ostatnio edytowany przez m_korch (2007-03-25 11:38:35)