Odp: Ogłoszenia drobne
mogę się podjąć tego zadania w weekend 3-4 lutego. pasuje?
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mogę się podjąć tego zadania w weekend 3-4 lutego. pasuje?
zamienię dwie prace i dzienne studia na 48godzinną dobę
a tak na serio to zamienię coś co będzie kontrahentowi potrzebne na rozdzielenie kabla (tego w środku komputra) pomiędzy zasliaczem a stacją dvd (bo mi się możliwości podpinania skończyły a sobie kupiłem drugą stację)
będę wielbić do koca swych dni tego, kto mi znajdzie plik z pracą zaliczeniową na specjalizację, którą dziś rano miałam złożyć, a on zniknął bez śladu z mojego kompa {bluzg, bluzg, bluzg}
Zamienię egzaminatora od prawa jazdy cyborga na człowieka.
Ps. "Na najbliższym skrzyżowaniu kierowanym sygnalizacją świetlną proszę skręcić w prawo."
Ps2. Mimo wszystko, zdałem
Oddam wielkie gratulacje Dziabągowi. Bezpłatnie : ))
M.
I ja też
A ja oddam gratulacje odpłatnie.
(kabelek szeregowy, Staszic, czwartek, 12:45-13:05)
Dziabąg wie, o co chodzi
Oddam tapczan.
Taniej niż na allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=450129792[/url]
Dziabągu, jesteś wielki i wspaniały i bardzo się cieszę
z bólem serca i żalem przeogromnym sprzedam srebrną strzałę...
Oddam za darmo odtwarzacz mp3 Creative MuVo 128MB. (kupiłem sobie nowy )
Oddam dwie wycieczki klasowe, ktore juz byly, za dwa wolne weekendy, ktorych jeszcze nie bylo
Przyjmę odtwarzacz mp3 Creative MuVo 128MB. Z słuchawkami lub bez.
Oddam śpiewnik z nutami ,,Bądź gotów. Pieśni pionierów radzieckich na głos z fortepianem lub akordeonem'' (po polsku).
Propozycja powyżej jest całkowicie serio. Jedyna w swoim rodzaju możliwość, polecam!
,,Niezłomny jest związek republik swobodnych, głos Rusi zwycięski na wieki je splótł''
Oddam kaszel wraz z zwolnieniem do piątku, za darmo...
Ostatnio edytowany przez Kasik (2009-05-23 21:58:05)
Oddam zbiorek zadań z Analizy Matematycznej "Krysicki Włodarski" wraz z odpowiedziami w dowolnie złe ręce. 3 komplety w jednym mieszkaniu to zbyt wiele.
Poszukuję osoby, która chciała zbiorek "Krysicki Włodarski", ale się nie zgłosiła po jego odbiór.
Pożyczę stuptuty na Watrę.
Pożyczę stuptuty na Watrę.
------------
w sumie tu chciałem skończyć posta, ale na wszelki wypadek dodam: Dziabągowi o ile oczywiście zechce je ode mnie odebrać.
Poszukuję śpiwora puchowego na Watrę
Poszukuję śpiwora puchowego na Watrę
Pewnie mogę pożyczyć zestaw ze swojej pierwszej watry, 2x syntetyk (było spoko, za to Michaj w puchówce zmarzł).
Ten tego, zostałem poproszony o nagranie ścieżki dźwiękowej do filmiku i poszukuję sprzętu nagrywającego możliwie jak najlepszej jakości (ja mam zrobić tylko dźwięk więc mikrofony/dyktafony/inne taki pożądane ), nagrywani odbędzie się najprawdopodobniej na jakichś śpiewankach.
Hej, to ja tym razem w imieniu 21 WDHy czy ktoś ma i chciałby pożyczyć drużynie NA OBÓZ oraz przed obozem Wiedźmina A. Sapkowskiego? dwa pierwsze tomy, ostatnie życzenie i miecz przeznaczenia. Uwaga, ponieważ będziemy musieli ocenzurować tą wspaniałą książkę by była dostępna dla chłopców w 4 klasie podstawówki, potrzebujemy jej od w miarę teraz do końca obozu oraz potrzebujemy możliwości pisania w niej ołówkiem/naklejania karteczek, w miejscach które zdecydujemy się ocenzurować.
z góry dzięki
AnT i caaaaała kadra 21 WDHy
To tym razem oddam, dosyć starą ale wciąż działającą lodówke, transport załatwia biorący.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB