Temat: Śpiewanki Michała
Hej
Odpowiadam na siatkę Michała:
na śpiewanki 7 czerwca - nie będę mógł przyjść (9. egz. z analizy; 12. egz. z dyskretnej)
Ale jeśli udałoby się je zorganizować np 14 czerwca, to bardzo chętnie.
Pozdrawiam
Janek
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
Odpowiadam na siatkę Michała:
na śpiewanki 7 czerwca - nie będę mógł przyjść (9. egz. z analizy; 12. egz. z dyskretnej)
Ale jeśli udałoby się je zorganizować np 14 czerwca, to bardzo chętnie.
Pozdrawiam
Janek
W związku z tym, że jest to inicjatywa której celem było zaproszenie też osób z innych drużyn, np. Puszczy, znalezienie terminu było i tak dość trudne. Więc żałuję Janku, ale chyba nie da się przesunąć
Przyjdą / poważnie rozważają przyjście: Drapak, Wąsek, Ania Mała, Krzak, Dżoasia, Kasia Staniszewska, Magda, Piotr Przytycki i ja.
M.
Ostatnio edytowany przez m_korch (2008-05-26 12:33:53)
Ja deklaruję chęć przyjścia, mam nadzieję, ze w owym przyjściu mi nic nie przeszkodzi- tak, jak to mi się dość często zdarza
A kto wie czy ja też nie przyjdę? Wystarczy oblać kolokwium z matematyki dyskretnej i jednego egzaminu w pierwszym terminie mniej.
Przypominam o śpiewankach. W najbliższą sobotę od 19:00, jednak w Hufcu (ul. Raszyńska 22a). Dla chętnych możliwość noclegu.
Przybywajcie tłumnie! Będzie fajnie. Można pisać do mnie lub tutaj, czy się przyjdzie.
M.
Jak było?
Ja nawet chciałam przyjść, ale wróciłam do domu o 22...
K.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB