Odp: Akcja grill
Dzięki
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki
A teraz kolejne badania
Ile waży kiełba? (1szt - porcja)? U mnie ostatnio rzadko gości na stole taka standardowa, więc zapytowywuję.
To może być jeden z najważniejszych czynników przy wyliczaniu ilości kiełbasy do kupienia (ilość porcji x masa porcji).
jeśli chodzi o sprawdzenie zakupów to mam jechać do makro?
Kiełbaska nieco większa niż przeciętna waży ok. 100 g...
Można to wypatrzeć na [url]http://www.hipernet24.pl/se.php?lastkat_id=1780[/url]
- Dzięki Alku.Chociaż na moje oko może to być nieco więcej - 125g...
- Cinek: Jeżeli byś jechał do makro robić zakupy, czyli wtedy i tak byś tam spędził, powiedzmy, dwie godziny, to będzie fajnie, jeżeli zerkniesz na tamtejsze ceny - przy okazji. Jeżeli byś miał jechać specjalnie dla potrzeb akcji gril, to absolutnie nie.
Dzięki Janku za super organizację, poza pracą świetnie sie bawiłam
A ja mam "złamanie głowy kości promieniowej lewej". Nie wiem czy to z tego opisu wynika, ale to w lewej ręce. Jest bezużyteczna przez najbliższe co najmniej 2 tygodnie (na szczęście bez gipsu).
Bardzo dobra zabawa i świetna organizacja, Janku.
Ad. Dziabąg - yyy... jak to sobie zrobiłeś?
No, normalnie Wyobraź sobie, że się przewracasz na glebę dokładnie na wprost i lądujesz tak jakbyś robił pompkę. Nawet lekarz, zanim mu powiedziałem jak do tego doszło, tylko po zobaczeniu prześwietlenia, sam zapytał czy to w ten sposób.
Dla zaniepokojonych: Lekarz powiedział, że jest to bolesne, ale zupełnie niegroźne.
to dobrze że niegroźne, szkoda że bolesne, trzymaj się Dziabągu!
Janek jest wielki i tyle. Tak sprawnie i fajnie zorganizowanej akcji już dawno nie widziałem. Pewnie kosztowało Cię to Janku sporo wysiłku i czasu, więc należą Ci się wieeeeelkie podziękowania
A Dziabągowi życzę szybkiego zrastania.
M.
PS. A no i mimo tego, że byłem (i jestem) chory i miejscami (szczególnie pod koniec) sobie umierałem, to i tak się dobrze bawiłem. Miło było wszystkich spotkać i trochę pogadać.
Ostatnio edytowany przez m_korch (2008-05-10 14:25:09)
To ja tez sie przylacze do zyczen szybkiej defragmentacji dziabla.
Ja też! Dziabągu zdrowiej! Niech tkanka łączna kostna i chrzęstna się zrastają!
W sumie... Dziabągowi życzenia zrastania się.
W różnicy... Jankowi dziękogratulacje.
W iloczynie... Michałowi zdrowia ogólnego i szczególnego.
I skoro już zrobił się tu koncert życzeń...
W ilorazie... Wszystkim zdrowia, szczęścia, pomyślności. ;D
Podzielcie sie opowiescia jak zabiliscie Dziabaga?
Przy okazji zycze poszkodowanemu przyjemnego zrastania
Dziabąg z Wojtkiem biegli po awaryjne zakupy i spotkali słupki połączone łańcuchem. Wojtek zrobił hop, a Dziabąg hop i łup...
M.
Dziabąg z Wojtkiem biegli po awaryjne zakupy i spotkali słupki połączone łańcuchem. Wojtek zrobił hop, a Dziabąg hop i łup...
M.
W telegraficznym skrócie dokładnie tak.
A poza tym ręka jest już bardziej ruchoma niż nieruchoma. np. na komputerze piszę obiema.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB