Odp: sylwester
i tak nie będzie śniegu...
To zaklepujemy
Forum 21. Warszawskiej Drużyny Wędrowniczej „Stare Żbiki” im. gen. Ignacego Prądzyńskiego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i tak nie będzie śniegu...
To zaklepujemy
To jeszcze 2 pytania:
1. Kiedy chcecie wyjechać? 26 grudnia będzie pewnie dodatkowy poiciąg, więc będzie lepiej, ewentualnie możemy jechać 27 (czyli pewnie się podzielić dojazdem). W każdym razie lepiej załatwić bilet grupowy - dlatego potrzebne są Wasze deklaracje. To samo w kwestii powrotu - chcecie być w Warszawie 1 czy 2 rano?
2. Musimy wysłać do Wisłoka zaliczki, Jeszcze nie wiem w jakiej wysokości, ale przygotujcie się na to, że w niedługim czasie będę od Was potrzebowała jakiś pieniędzy.
A, i żeby nie było potem marudzenia, to uprzedzam: w Wisłoku jest już jakaś dziesięcioosobowa grupa.
My z Marcinem będziemy jechać albo 27. wieczorem, albo (co bardziej prawdopodobne) 28. rano. Jeżeli chodzi o warunki zjazdowe... no cóż... to ja się w takim razie nastawię na biegówki... 400 m to jeszcze nie tragedia - Nosal też nie ma za dużo - ale liczy się nachylenie stoku...
Z tego, co mi wiadomo, w zeszłym roku nie było dodatkowych pociągów na sylwestra do Zagórza. Osobiście preferowałbym wyjazd 27 grudnia...
My z Olą nie możemy wyjechać wcześniej niż 27 wieczor; wyjedziemy 27 wieczor lub 28 w ciagu dnia.
Ja tam sie nastawiam na buty nie biegowki patrzac po prognozach pogody
i jeszcze kiedy chcecie wracać
Ja w sumie chętnie wrócę 3. albo 4., bo mam wrażenie, że zaczynam studia dopiero 8. stycznia, ale głowy za to nie dam...
U nas na UW (a przynajmniej na MIMie) zajęcia są od środy 3-ego. Natomiast jeżeli ekipa zostaje... to ja jedyne istotne zajęcia mam w poniedziałki, więc też zostaje Ale pewnie ekipa się nie zbierze
Ja z Kasią najchętniej wyjechalibyśmy 26 grudnia wieczorem, a wrócili 2 stycznia rano lub ewentualnie 1 stycznia wieczorem.
najchętniej wyjechałbym 26.12 (dowolny inny termin też mi pasuje), muszę wracać 1.01
moje preferencje: wyjazd 26 powrót 1.
(2 rano to ja już mam być w szkole )
Ostatnio edytowany przez etam (2006-12-13 19:13:16)
Moi kochani,
mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że jedziemy na spory koniec świata, z którego do Warszawy nie tak łatwo się dostać. Konkretnie to jak chcecie być 1 stycznia wieczorem w Warszawie, to z Zagórza jest pociąg ok 10 rano i jedzie się cały dzień, a do tego Zagórza jeszcze trzeba dojechać, a ponieważ pierwszy to świeto to może byćz tym nie najlepiej.
Dlatego proponujęopcję taką , że wyjeżdżacie 1 wieczorem i jesteście w wawie 2 raniutko (coś między 6 a 7 rano) - do szkoły zdążycie, nawet można wziąć prysznic w hali. Książki możecie wziać ze sobą, czy jak tam chcecie. Odpowiada taki dojazd?
może być (najwyżej będę nieprzytomny na analizie )
niech bedzie
Książki to proponuje zostawić w harcówce chyba że ktoś bardzo chce podźwigać.
Zglaszam sie na sylwestrowy.
ok. 26. -> 1.
tak napisal arek. tal informacyjnie podaje, bo fajnie
jak ktos chce obejrzec gdzie sie bedziemy sylwestrowac to prosze:
[url]http://republika.pl/wislok_wielki/index.htm[/url]
Teraz tylko w wyobraźni zamienić śnieg na błoto i jest tak jak tam jest teraz :-)
Czy juz wiadomo że nie będzie śniegu?
A jeśli będzie to brać narty ze sobą, czy gdzies pożyczają?
Właśnie, kto bierze narty i jakie? (biegowe czy zjazdowe)
Ja chyba nie biorę biegówek -- śniegu nie napada tyle, aby nie chodziło się szybciej pieszo.
A w kwestii innych rzeczy do zabrania: jak rozumiem śpiwór tak, karimata nie, mundur
tak? Czy ktoś jest zainteresowany tym, abym wziął śpiewniki?
jesli Ola bierze gitare, to wlasnie chcialam cie prosic o wziecie spiewnika, ale jeszcze nie pytalam czy bierze.
moim zdaniem zjazdówek nie ma zupelnie sensu brac. ja tam nie biore zadnych, bo i tak nie bede jezdzic bez reki, ale co do biegowek to juz jak chcecie
spiwor koniecznie, tez jesliu macie jakies fajne gry, swieczki, sztuczne ognie, czy co tam chcecie wziac
I przypomi8nam ze spotykamy sie dzisiaj o 20 na DWORCU ZACHODNIM PRZY KASACH PKS (znaczy na górze)
Ostatnio edytowany przez kasial (2006-12-26 09:45:19)
dzisiaj w Woli Michowej jest -9. (pogoda na onecie)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB